Uusi vuosi

Alkaa viimein olla 2022 loppuillan. Maailmalla on sattunut kaikenlaista parin viime vuoden aikana. Pandemia, sota, taantuma. Mitä näitä nyt on.Töissä pääsi taas vähän matkustamaan ja näkemään eurooppaa. Uudet haasteet odottaa ens vuonna.Vaikea uskoa että isän kuolemasta on vajaa 2 vuotta. Tuntuu että ihan vasta vietettiin viimeistä joulua yhdessä.Mitä vuodesta 2022 jäi mieleen? Taantuma ja niukkuus.…

By.

min read

choomba-pattern-featured

Alkaa viimein olla 2022 loppuillan. Maailmalla on sattunut kaikenlaista parin viime vuoden aikana. Pandemia, sota, taantuma. Mitä näitä nyt on.
Töissä pääsi taas vähän matkustamaan ja näkemään eurooppaa. Uudet haasteet odottaa ens vuonna.
Vaikea uskoa että isän kuolemasta on vajaa 2 vuotta. Tuntuu että ihan vasta vietettiin viimeistä joulua yhdessä.
Mitä vuodesta 2022 jäi mieleen? Taantuma ja niukkuus. Uuden oppiminen ja uudet tutut. Juhlat. Lapset ja esikoisen ajokortti. Puoli viikkoinen kavereiden kanssa. Onko se viikon puoleinen ensi vuonna? Kotarit lisääntyy autotallissa, kesällä kokeilemaan radalle. Brassi jujutsun vyö vaihtui siniseen, kiitos siitä. Se matka jatkuu vielä pitkään. Pyöräily oli kesällä mukavaa ja ehtihän sitä hieman hiihtääkin.
Ensi vuosi vaikuttaa jännittävältä ja uusia mahdollisuuksia täynnä. Nostetaan maljaa yhdessä kun taas tavataan!